پنج شنبه 3 خرداد 1397  |   8 رمضان 1439  |   Thursday, May 24, 2018
اوقات شرعی ماه مبارک رمضان   |   بازگشت «ارسطو» به صحنه تئاتر   |   وقتی کی‌روش روی زمین نشست!   |   صفحه اول روزنامه های امروز 97/02/30   |   فال روزانه 97/02/30   |   ه
خرید شارژ اینترنتی
 
تبلیغات
 
نقشه ترافیک آنلاین
 
استخاره با قرآن
 
فال حافظ
 
محاسبه تناسب اندام شما
 
جداول لیگ
 
آب و هوا
 

تاریخ : 1397/02/09 10:26:59شماره : 76608 تعداد بازدید : 40 گروه خبری : خوشمزه ها



پونتی کیک فرانسوی




مواد لازم برای 6-8 نفر

آرد ١٠٠ گرم

نمك یک دوم قاشق چايخوری

فلفل یک چهارم قاشق چايخوری

تخم‌مرغ ٤ عدد

شير ٢٥٠ ميلي ليتر (1 پیمانه)

روغن زيتون ٢ قاشق سوپخوری

اسفناج شسته و خرد كرده ٥٠٠ گرم

جعفری و گشنيز  از هر كدام ١قاشق سوپخوری

آلوی سياه ٢٠٠ گرم

ژامبون گوشت 20 ورق

آرد، نمك،فلفل و تخم مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنيد. آن‌گاه شير، روغن، اسفناج، جعفري و گشنیز را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید.

سپس هسته آلوها را در آوريد و آلو را نیز به مایه فراهم کرده اضافه کنید. حالا کف و دیواره قالب لوف به اندازه 10×23 سانتيمتر با ژامبون بپوشانيد .

مخلوط فراهم کرده را در قالب روی ژامبون‌ها بريزيد و به مدت ٤٥ دقيقه در فر گرم کرده با دمای ١٧٥ درجه سانتيگراد بپزيد.

منبع : شور و شیرین
منوی اصلی
 
اوقات شرعی
 

 
آمار بازدید
بازدید های امروز: 56
بازدید های دیروز: 132
بازدید های این ماه: 4578
کل بازدید ها: 515169
 
تقویم