پنج شنبه 3 خرداد 1397  |   8 رمضان 1439  |   Thursday, May 24, 2018
اوقات شرعی ماه مبارک رمضان   |   بازگشت «ارسطو» به صحنه تئاتر   |   وقتی کی‌روش روی زمین نشست!   |   صفحه اول روزنامه های امروز 97/02/30   |   فال روزانه 97/02/30   |   ه
خرید شارژ اینترنتی
 
تبلیغات
 
نقشه ترافیک آنلاین
 
استخاره با قرآن
 
فال حافظ
 
محاسبه تناسب اندام شما
 
جداول لیگ
 
آب و هوا
 

تاریخ : 1397/02/15 08:15:32شماره : 76613 تعداد بازدید : 21 گروه خبری : خوشمزه ها



دسر سوهان




مواد لازم:

    آرد سفید ۱۰۰ گرم
    آرد جوانه گندم ۳۰ گرم
    شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم
    تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
     کره آب شده ۱۰۰ گرم
     آب ۲ لیوان
     زعفران دم کرده ۴ قاشق غذا خوری

دسر سوهان
طرز تهیه:

     زرده تخم مرغ رو توی یه ظرف ریخته و با همزن دستی کمی هم بزنید بعد شکر پودر شده رو بهش اضافه کرده کمی هم میزنیم تا کمی غلیظ شود .
    کره رو بهش اضافه کرده و حدود ۳۰ -۴۰ ثانیه هم میزنیم تا فرم بگیره و غلیظ بشه.
    در ظرفی آب ریخته(بهتره سرد باشه) بعد هر ۲ آرد را توی آب ریخته و خوب هم میزنیم تا گلوله های آرد کاملا از بین بره.
    ظرف رو روی حرارت قرار داده و حدود۳۰ تا ۴۰ دقیقه هم میزنیم تا حسابی قوام بیاد (با همزن دستی یا قاشق چوبی.
    بعد از این مدت کره تخم مرغ وشکر رو اضافه کرده و در جهت عقربه های ساعت هم میزنیم.
    توی این مرحله میتونیداسانس هل ،زعفران یا وانیل رو اضافه کنید حدود ۲ -۳ دقیقه زمان میخواد تا غلظت پیدا کنه(تا زمانی که رد همزن روی مواد بمونه.)

سایر نکات:
    مقدار زعفران بستگی به خودتون داره،تازمانی که رنگ دسر تغیر نکرده به میزان زعفران اضافه میکنیم.
    مقدارشکر وکره به خودتون بستگی دارد.
    دسر باید کش بیاد

 

منبع : سر آشپز پاپیون
منوی اصلی
 
اوقات شرعی
 

 
آمار بازدید
بازدید های امروز: 58
بازدید های دیروز: 132
بازدید های این ماه: 4580
کل بازدید ها: 515171
 
تقویم